Trouwen in friesland

Trouwen op us hiem

Feest in Friesland

Voor velen is trouwen of een ander watersport feest het ultieme geluk. Gelukkig maar, want op Us Hiem trouwen, buiten de zeilschool-activiteiten om, jaarlijks een aantal “Friese watersport-liefdes”. 

Maar ook een feest op Us Hiem is zo gegeven. Waar moet je allemaal aan denken? Wij hebben hier een eenvoudige checklist voor partijen gemaakt. Wilt u hem liever downloaden? Klik dan hier.

Op Us Hiem zijn al diverse spetterende huwelijken gegeven. Zo vaar je heerlijk vanuit de trouwceremonie van het kerkje van Sandfirden in een uurtje naar Us Hiem. Daar wordt je als bruidspaar warm onthaald door je gasten.

 

Na een lekkere borrel die overgaat in diner met Foodtrucks of een sitting-dinner van meer dan 200 man in het weiland. Niets is te gek op Us Hiem, want je hebt de locatie helemaal zelf tot je beschikking.

 

Met een leuke stretchtent aan het gebouw vastgemaakt maak je het mogelijk om ook een slechter weer scenario denkbaar te houden. Wel buiten, maar onder een afdakje. Of je doet het feest helemaal binnen en gaat daar met de voetjes van de vloer.

 

Voor slechts €4590,- inclusief slapen voor maximaal 65 man. Bootjes in de haven, tentjes in het weiland kosteloos toegestaan. Geen verplichte afname van drank of attributen. Je bent zelf in charge van de hele organisatie. Wel zo leuk als je het huwelijk helemaal naar je hand wil zetten.

Bij een huwelijk hoort natuurlijk een feest. Us Hiem ligt op een steenworp afstand van Sandfirden en is buitengewoon geschikt voor het geven van een knalfeest. Zowel over het land als het water is de afstand tussen Sandfurd en Us Hiem binnen enkele minuten te overbruggen. Wat zegt u tegen trouwen in het kerkje van Sandfirden, daarna rustig in de zon naar Us Hiem varen. uitgebreid tafelen op het grote terras en daarna feesten tot in de late uurtjes?

Eten, feesten en slapen

Us Hiem biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van uw huwelijk. U kunt er eten, eventueel barbecueën, een feest geven, binnen in de boerderij of in een grote tent op het grasveld en daarbij overnachten met maximaal 65 mensen. Een boottochtje de volgende ochtend zorgt ervoor dat ook de dag ná het feest dragelijk is. Wij van Us Hiem hebben veel ervaring met de organisatie van feesten en partijen, bel ons gerust voor meer informatie op 0515 745023 of mail naar info@ushiemverhuur.nl.