Zeilen

Zeilen bij Us Hiem

          Zeilboerderij in Friesland

Wilt u een weekendje of weekje gaan zeilen met een groot gezelschap? Met uw sportvereniging, bedrijf, familie of vriendengroep? Dan is Us Hiem uw ideale bestemming. Maar ook als u op zoek bent naar een vaste ligplaats voor uw boot, bent u bij ons aan het juiste adres.

Eigen ligplaatsen in de jachthaven

Us Hiem is gelegen aan een rustige, beschutte jachthaven van waaruit de Oudegaaster Brekken binnen twee minuten, zonder bruggen, te bereiken zijn. Twintig van de ligplaatsen in de haven horen bij onze accommodatie en kunnen ook apart gehuurd worden. Ze variëren van zeven tot tien meter, met een diepgang van maximaal twee meter. Elke box heeft toegang tot stroomvoorziening en drinkwater. Voor vaste klanten is er in de haven draadloos internet beschikbaar.

De kosten voor een ligplaats bedragen:

Tot 6 meter € 495,- per seizoen (1 april – 1 oktober) of € 799,- per jaar.

Tot 10 meter € 999,- per seizoen (1 april – 1 oktober) of € 1.250,- per jaar.

Zeilboerderij in Friesland

In het hoogseizoen is Us Hiem al tientallen jaren in gebruik als zeilschool van Vinea. Voor het boeken van een Zeilkamp/Zeilvakantie kijk ook Vinea.nl. Duizenden kinderen hebben er leren zeilen en onvergetelijke zomers meegemaakt. Week na week en zomer na zomer, wordt Us Hiem bemand door groepen tieners en hun enthousiaste instructeurs, die er allemaal de tijd van hun leven meemaken. Een betere garantie van de geschiktheid van Us Hiem als groepsaccommodatie is nauwelijks denkbaar.

Wil uw kind ook een zomer meemaken om nooit te vergeten en leren zeilen op de rustige Oudegaaster Brekken? Kijk voor meer informatie over de Vinea zeilvakantie op www.ushiemzeilschool.nl