Druvebeam

Gezinshuis Druvebeam

Druvebeam

              Perfect voor gezinnen

Us Hiem heeft een nieuw familie-gastenverblijf. De Druvebeam biedt ruimte voor 10 personen, twee gezinnen met (kleine) kinderen. Het is een tweesterrenverblijf dat is gericht op buiten recreëren, met het gemak van de haven dichtbij. De Druvebeam is te huur vanaf 750 euro per week en 215 euro per nacht (minimum 2 nachten) Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft 2 ligplaatsen voor de deur in de haven. Daarnaast heeft het alle basics voor een modern gezin zoals smart tv’s en WiFi. Maar ook de hele collectie jeugdboeken ” kameleon “.

 

Indeling begane grond:

Ruime woonkamer met open keuken, en klein barretje. Een kinderkamer met stapelbed, en een slaapkamer met een ruim tweepersoons bed. Bijkeuken met apart toilet, wasmachine en droger. Ruimte om je zeilspullen op te bergen. Een trampoline in de tuin en een barbeque doen de rest. Oh ja, bijna vergeten, de 2persoons hangmat met uitzicht op het kerkje “sanfurd”  

 

Indeling boven

Boven eveneens een slaapkamer ruim 2 persoonsbed en een ” grote kinderen” -kamer met 4 losse bedden. Ruim genoeg voor voor alle kids. Meer privacy ? Zet gerust een tentje op in de tuin. Voor meer  informatie, klik hier.