Trouwen

Trouwen bij Us Hiem

Watersporthuwelijk in Sandfirden

Niet ver bij Us Hiem vandaan, aan de Oudegaaster Brekken, ligt Sandfirden, een typisch Fries dorpje met een beschermd dorpsgezicht. Het ontleent zijn unieke karakter aan de authentieke woningen en boerderijen, maar vooral ook door het pittoreske kerkje Sanfurd.

Sanfurd behoort tot Friesland’s mooiste trouwlocaties. Dankzij de ligging aan het water is dit een geliefde trouwlocatie voor watersportliefhebbers om elkaar het ja-woord te geven.

Ja, ik wil!

Bij een huwelijk hoort natuurlijk een feest. Us Hiem ligt op steenworp afstand van Sandfirden en is buitengewoon geschikt voor het geven van een knalfeest. Zowel over het land als het water is de afstand tussen Sanfurd en Us Hiem binnen enkele minuten te overbruggen. Wat zegt u tegen trouwen in het kerkje van Sandfirden, daarna rustig in de zon naar Us Hiem varen, uitgebreid tafelen op het grote terras en daarna tot in de late uurtjes feesten? Ja, ik wil ! 

 

Eten, feesten, slapen

Us Hiem biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van uw huwelijk. U kunt er eten, eventueel barbecueën, een feest geven, binnen in de boerderij of in een grote tent op het grasveld, en overnachten met maximaal 65 mensen. Een boottochtje de volgende ochtend zorgt ervoor dat ook de dag ná het feest dragelijk is. Wij van Us Hiem hebben veel ervaring met de organisatie van feesten en partijen, bel ons gerust voor meer informatie op 0515 745023 of mail naar info@ushiemverhuur.nl

Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vision

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Values